Kahvihuone Tahon Café

Kahvihuone Tahon Café

Kotoisa lounas- ja kulttuurikahvila Ahvenlammen rannalla

Käyntiosoite:
Kauppatie 6
77570 Jäppilä

Avoinna:
ma-la klo 9-15

Yhteystiedot:
Puh. 045 221 4889
Facebook: Kahvihuone Tahon Café
Sähköposti: tahoncafe(at)gmail.com
Nettisivut: www.tahoncafe.fi

 

Kahvihuone Tahon Café on yhteisöllisesti omistettu kulttuurikahvila Jäppilässä kaupanmäellä, Ahvenlammen rannalla. Meille voit poiketa kahville tai teelle sekä herkuttelemaan suolaisilla tai makeilla leivonnaisilla. Arkisin on tarjolla keitto- ja salaattilounasta. Kahvihuoneen lähituotepuodista voit ostaa kotileivonnaisia, taidesepän takotuotteita ja muita paikallisten taitajien luomuksia.

Järjestämme erilaisia, pienimuotoisia kulttuuritapahtumia. Voit tulla mukaan levolliseen lukupiiriin, kuuntelemaan luentoja erilaisista aiheista tai pistämään maailman asiat järjestykseen kaikille avoimessa keskustelukerhossa.

Minigalleriassamme on esillä paikallisten taiteilijoiden töitä teemalla ”vähemmän on enemmän”. Pieni kirjastomme toimii kansainvälisellä ”Free Library” -ajatuksella. Voit ottaa sieltä kirjan mukaasi maksutta ja halutessasi tuoda jonkun toisen kirjan sen tilalle.

Onko sinulla mielessäsi jokin kulttuuritapahtuma, jonka tekemisessä haluaisit olla mukana? Tule kertomaan ideasi ja katsotaan, mitä saadaan yhdessä aikaan.