Uutiset

Ravintola- ja luistelupäivän tunnelmia kuvina

Jäppilän ravintolapäivää vietettiin helmikuun viimeisenä sunnuntaina. Tänä vuonna tapahtuma sai uutta väriä kaukalolla järjestetystä luistelutapahtumasta. Tuulinen sää ei haitannut upeaa taitoluistelunäytöstä, jonka meille tarjoilivat Leppävirran taitoluistelijat. PiPSin jääkiekkokoulun mukanaan tuoma laukaisututka kiinnosti sekä isoja että pieniä kiekkoilijoita. Luistelun jälkeen oli mukavaa siirtyä herkuttelemaan suolaisilla ja makeilla herkuilla kylänraitin ravintolapisteisiin.

 

Leppävirran taitoluistelijat Klara Ollikainen, Helmi Mannila, Vilma Kolehmainen ja Sofia Pelkonen luistelunäytöksen jälkeen

 

PiPSin-luistelukoulun opettaja Petri Kokko järjestelemässä kiekkoiluvälineistöä kaukalolla

Lämpimässä pukukopissa on mukava vaihtaa varusteita

 

 

 

 

 

 

 

Miska Orbinski ja Tuukka Virtanen opastivat kaukalolla laukaisututkalla ja taitoradalla luistelijoita

 

Kuinka suloiset teräsuojukset!

 

Jäppilän Kylät ry tarjoili nokipannukahvia kaukalon laidalla

JK StreetFoodin luukulla riitti ruokailijoita jonoksi asti. Ruokaa sai ostaa myös mukaan

JK StreetFoodin Tiia Tissari ja Laura Hotti iloisina onnistuneesta ravintolapäivästä

Tahon Cafessa oli mukavaa lämmitellä ja jutustella tuttujen kanssa. Pöydän ääressä Ninni Häkkinen, Jonna Vepsäläinen, Tero Vepsäläinen, Oliver Suhonen ja Jukka Suhonen

Tahon Cafen Karkkikahvilasta mukaan tarttui kookospalleroita, lakritsitoffeeta ja mantelitoffeeta. Kaikki käsityönä valmistettuja

Tahon Cafen tiskissä oli tarjolla monenmoista herkkua. Taustalla Hanna Moilanen keskittyneenä kassatyöskentelyyn

Tahon Cafen pihalla pyttipannua tarjoilivat Sanna Pohjolainen ja Ulla Hynninen. Marjatta Tenhunen oli pysähtynyt jutustelemaan kaksikon kanssa

Pirkko Nikkarinen Jäppilän Käsityön Ystävät ry:stä kertoi paistaneensa lettuja 5 litrasta taikinaa. Luistelu ja letut ne yhteen sopii!

Klara, Kalla, Otto ja Tomi Ollikainen herkuttelivat lihapullilla ja letuilla Hyvätuuli Highlandin myymälällä

Lisukkeita lihapullille

Lihapullat katosivat parempiin suihin ravintolapäivän aikana

Teksti ja kuvat: Netta Nyyssönen