Uutiset

Hoitajavastaanotto siirtyy Peltokartanoon

Jäppilän hoitajavastaanotto siirtyy Peltokartanoon (Heikinlammentie 4B) keskiviikosta 13.10.2021 alkaen. Vastaanotto on avoinna keskiviikkoisin klo 8–15.

‒ Saamme tästä muutoksesta synergiaetua. Sairaanhoitajat saavat tarvittaessa apua Peltokartanon muulta henkilöstöltä eivätkä koe turvattomuutta kuten aiemmassa isossa, sokkeloisessa talossa, terveyskeskuksen vastaanottojen esimies Helena Tullinen Pieksämäen kaupungilta sanoo.

Lisäksi vastaanottokäynnin yhteydessä Peltokartanon palvelut, kuten yhteisruokailu ja päivätoiminta tulevat tutuiksi laajemminkin.

Peltokartanosta on myös mahdollista hakea esimerkiksi näytepurkkeja ja hoitotarvikkeita eli niiden vuoksi ei tarvitse ajaa erikseen kaupunkikeskustaan.

Vastaanottoaika varataan etukäteen

Vastaanottoaika varataan etukäteen puhelimitse numerosta 015 788 4431. Samasta numerosta varataan myös aika laboratoriokokeisiin, joita hoitajat voivat ottaa keskiviikkoisin vastaanoton aikana. Ajanvarauspuhelin toimii takaisinsoittopalveluna.

Hoitajan vastaanottoajat on suunnattu ensisijaisesti pitkäaikaissairaille. Jos aikoja on vapaana, niitä voidaan tarjota muillekin kyläläisille.

Hoitajavastaanotto on ollut aiemmin Jäppilässä entisen terveysaseman tiloissa kahtena päivänä viikossa.

‒ Meillä on perusturvan palveluissa ollut haasteita hoitajien saamisessa. Myös korona-ajan testaus ja rokotukset on tehty oman perushenkilöstön voimin. Tällä hetkellä voimme tarjota yhden vastaanottopäivän Jäppilään, Tullinen sanoo.

Teksti: Hanna Moilanen

Share This