Uutiset

Jäppilä sai uudet nettisivut

Jäppilän nettisivut palvelevat alueella asuvia ja kylässä kävijöitä huhtikuusta 2015 alkaen. Sivujen tarkoituksena on tiedottaa Jäppilän tapahtumista ja palveluista sekä esitellä Jäppilää eri näkökulmista. Kyläkoulun oppilaat tuottavat pieniä uutisia ja kertovat kuulumisistaan koulun omalla alasivulla.

Sivut on tehty talkootyönä Jäppilän Kylät ry:n aloitteesta. Tekijäporukkaan on kuulunut eri alojen osaajia, joita yhdistää sympatia Jäppilää kohtaan. Esimerkiksi sivupohjan koodannut Herkko Huttunen on kotoisin Jäppilästä ja käy täällä säännöllisesti perheensä kanssa. Eero Kolehmainen on tuonut sivujen suunnitteluun vapaa-ajan asukkaan ääntä ja valokuvia vuosien varrelta. Jäppilässä vakituisesti asuva Jukka Suhonen on vastannut julkaistavien kuvien valinnasta ja myös ottanut merkittävän osan sivuilla julkaistuista kuvista.

Toivomme, että näistä sivuista voisi tulla kaikkien Jäppilä-henkisten ihmisten yhteinen sivu. Ota yhteyttä, jos tarjoat palveluja Jäppilän alueella ja haluaisit tietosi nettisivujen palveluluetteloon. Julkaisemme myös mielellämme Jäppilää koskevia kirjoituksia ja kuvia. Tapahtumakalenteriin voi kuka tahansa ilmoittaa Jäppilän alueella järjestettävän yleisötapahtuman sivuilla olevan linkin kautta.

Anna myös palautetta sivujen sisällöstä. Kerro meille, jos jokin ihastuttaa, raivostuttaa tai ei jostain syystä toimi. Kehitetään sivuja yhteisvoimin eteenpäin!

 

Nettisivujen tekijätiimi:

Sanna Antila
Herkko Huttunen
Eero Kolehmainen
Hannu Lappi
Marko Levänen
Leena Maaninen
Hanna Moilanen
Netta Nyyssönen
Jukka Suhonen
Laura Suhonen
Julius Thitz
Jarkko Vepsäläinen

Share This