Uutiset

Jäppilän leikkikenttä sai uuden ilmeen

Kuluneen syksyn aikana Jäppilän leikkikenttä on kunnostettu, ja sinne on asennettu uusia keinuja ja leikkivälineitä. Myös leikkikentän valaistus uusittiin, samoin kuin hiekkaleikkialue sekä pöydät ja penkit.

– Myös nurmikot uusitaan ja istutetaan puita. Ensi kesänä on tarkoitus kunnostaa vielä vanhoja, toimivia välineitä ja rakenteita, Pieksämäen kaupunginpuutarhuri Henna Järvinen lupaa.

Jäppilässä asuvat Eino, 6, ja Väinö, 4, kiittävät leikkikentän uudistusta onnistuneeksi. Leikkikenttä jää sopivasti poikien eskari- ja päiväkotimatkan varrelle, joten sinne on helppo poiketa leikkimään.  Myös leikkikentän remonttia seurattiin tiiviisti aiemmin syksyllä. 

Irrotellut katuvalojen johdot herättivät pojissa toiveita sähköllä toimivista laitteista. Toivelistalla olivat myös pandavuori, vesilaatikko ja liskoliukumäki. Vaikka omat visiot eivät vielä toteutuneet, uudella kentällä on silti ollut mukavaa leikkiä.

– Parasta leikkikentällä on kuppikaruselli, uusi kiipeilyteline hiekkalaatikolla ja hämähäkkikeinu, Eino ja Väinö kertovat yksimielisesti.

Share This