Uutiset

Jäppilän seudun vesiosuuskunta tehostaa tiedottamistaan

Jäppilän seudun vesiosuuskunta pyrkii tiedottamaan jäsenilleen ajankohtaisista asioista ja kokousten päätöksistä aiempaa aktiivisemmin. Uudet verkkosivut on avattu elokuussa, ja lisäksi käyttöön otetaan sähköinen uutiskirje.

– Kerromme uutiskirjeessä hallituksen tärkeimmistä päätöksistä ja muista ajankohtaisista asioista muutaman kerran vuodessa. Annamme myös vinkkejä ja ohjeita eri vuodenaikoihin liittyvistä pienistä huoltotöistä, vesiosuuskunnan hallituksen puheenjohtaja Seppo Intke sanoo.

Ensimmäinen uutiskirje on lähdössä elo-syyskuun vaihteessa kaikille osuuskunnan jäsenille, joiden sähköpostiosoite on osuuskunnan asiakasrekisterissä.

– Oman sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron pääsee päivittämään osuuskunnan jäsentietoihin verkkosivujen etusivulta, Intke vinkkaa.

Keskeisimmät kohdat uutiskirjeiden sisällöstä lähetetään kerran vuodessa myös paperiversiona niille jäsenille, jotka eivät käytä sähköisiä viestintävälineitä.

Jäsensivuilla voi lukea kokousten pöytäkirjoja

Vesiosuuskunnan verkkosivuille on lisätty uutuutena vain jäsenille suunnattu, kirjautumista edellyttävä osio. Sinne on tallennettu aiempien kokousten pöytäkirjoja, ja myös tulevien kokousten aineistot ovat ladattavissa sieltä.

Jäsensivujen kautta ilmoitetaan jatkossa vesimittareiden lukemat. Myös pumppaamoiden käyttö- ja huolto-ohjeet on koottu selkeästi yhteen paikkaan.

– Tavoitteena on, että ajantasainen tieto löytyy jatkossa verkkosivuilta, josta se on helppo tarkistaa aina tarvittaessa, Intke sanoo.

Jäppilän seudun vesiosuuskunnan jäsenet ovat arvostelleet osuuskunnan hallintoa asioiden ja päätösten heikosta tiedottamisesta. Nyt toteutettu verkkosivu-uudistus pyrkii osaltaan vastaamaan annettuun kritiikkiin.

Jäppilän vesiosuuskunnan jäsenkokous pidetään 23.9.2021 klo 17 Jäppilän monitoimitalolla (Jäppilän kirkkotie 9). Kokouskutsu tulee osuuskunnan jäsenille syyskuun alkupuolella.

Teksti: Hanna Moilanen

Share This