Uutiset

Jäppilässä juhlittiin Halloweenia

Tänä vuonna Jäppilässä oli Halloween-tapahtuma jo toista kertaa. Ja nyt oli enemmän pisteitä ja osallistujia kuin viime vuonna.

Karkki vai kepponen -pisteitä oli ympäri kylää. Ja meillä Jäppilän Kievarin myymälässä oli kasvomaalauksia ja pieni kilpailu, kellä on luovin asu.

Minimummo voitti luovimman asun palkinnon.
Ritari itse tehdyissä varusteissaan tuli asukisassa toiseksi.

Lepakkoluolassa eli Jäppilän Majoituksessa piti soittaa kelloa, jos halusi lepakon tulevan ovelle. Pari kertaa minun piti auttaa lepakkoa, koska hän oli vähän vanha ja kuuro.

Aino Tissarilla oli karkki vai kepponen -piste myös. Me kuultiin, että loppuvaiheessa oli karkit loppuneet ja lapset saivat kolikoita.

Jäppilän kadut olivat täynnä lapsia, jotka oli pukeneet ihanat asut päälleen. Yksi minun lempiasuistani oli Kimi-koiralla. Kimillä oli luuranko asu päällä.

Kimi-koirakin oli puettu päivän teemaan sopivasti.

Ja myymälässä oli Laura Hotti, jolla oli ihanat timantit liimattuna naamaan. Minä olin Wonder Woman, ja mun äiti Tiia Tissari oli todella iso rypälekasa. Pappani Timo Tissari sanoi, että hän ei pistä asua päälle, koska hän on jo tarpeeksi pelottava.

Meillä myymälässä oli upea Susanna Tyrväinen tekemässä kasvomaalauksia lapsille. Minäkin sain kasvomaalauksen.

Minun mielestäni Halloween on ihana aika vuodesta ja karkki vai keppostelu on todella kivaa eli toivon, että kaikki tykkäsivät tästä Halloween-tapahtumasta. Nähdään taas ensi vuonna!

Teksti: Bella Tissari

Kuvat: Tiia Tissari ja Jukka Suhonen

PS. Tapahtumakuvia ja päivän aikana bongattuja upeita asuja on koottu alla olevaan kuvagalleriaan.

Share This