Uutiset

Kesäpäivät Jäppilässä – kesän kärkitapahtuma 27. – 28.7.

– Tänä kesänä odotamme suurella innolla ennen kaikkea Kesäpäivät Jäppilässä -tapahtumaa 27. -28.7. välivuoden jälkeen, sanoo kyläpäällikkö Sirpa Ylönen.

Kesäpäivillä on runsaasti ohjelmaa. Ahvenaukion avajaisohjelmassa muun muassa Kylän tytöt esiintyvät 50-vuotisjuhlan merkeissä. Eri yhdistykset ja yksityiset ovat runsaine myyntipöytineen torilla. Vanhoja valokuvia voi katsella ja tunnistaa koululla ja myös kirkossa, museolla ja Jäppilä-talolla tapahtuu. Kahvi-, ruoka- ja myymäläpalvelut ovat avoinna eri puolilla kirkonkylää.
– Lauantai-ilta huipentuu kesäteatteriin ja lavatansseihin. Jäppilän Kylien kesäteatteri esittää Jäppilä-päivillä klo 18 Huutokauppa-näytelmän, jonka on kirjoittanut Hannu Patamaa. 12 hengen työryhmämme Pirjo Särkän johdolla harjoitellut koko kevään, kertoo Sirpa Ylönen, joka on pitkän linjan harrastajanäyttelijä ja mukana teatteriproduktiossa.
– Toivotamme kaikki tervetulleiksi ja odotamme tietysti hyvää säätä Kesäpäivät-tapahtumaan tänä vuonna, sanoo kyläpäällikkö Sirpa Ylönen ja toivottaa vilkasta ja aktiivista Jäppilä-kesää kaikille!

Ilmaisia kesävinkkejä

Jäppilässä on koko kesän tarjolla monenlaista tekemistä ja tapahtumaa. Kirkonkylässä ovat uimala, tenniskenttä ja beach kaikkien käytössä, samoin Taidekätköt ovat etsittävissä. Ahvenaukion lähellä sijaitsevat grilli ja vene ovat niin ikään käytettävissä. Grillaamisessa on huomioitava metsäpalovaroitus.
Toripäivät ovat Ahvenaukiolla joka lauantai klo 10-13. Sinne toivotaan lisää myyjiä ja asiakkaita. Myymään voi tulla ilman paikkavaraustakin vaikkapa kirppis- ja leivontatuottein. Juhannusaatoksi on suunnitteilla perinteisesti kelluva kokko ja pientä ”häppeninkiä” tapahtumaan.

Tervetuloa nauttimaan kauniista luonnosta ja palveluista Jäppilän kesässä!

Lisätietoa Jäppilän palveluista löytyy täältä: https://www.jappila.fi/palvelut/
Kannattaa seurata aktiivisesti myös www.jappila.fi ja Facebookissa Jäppilän ilmoitustaulu -sivustoja.

PS
Ensi-illan jälkeen Huutokauppa-näytelmä esitetään myös 31.7. klo 19, 3.8. klo 16, 4.8. klo 16, 7.8. klo 19 ja 9.8. klo 19.

Kuva: Sirpa Ylönen
Teksti: Pirjo Riipinen

Share This