Uutiset

Kyläntytöt ilahduttivat ”omaa pappia” Antero Paanasta ja Terttu-puolisoa

Jäppilän Kyläntytöt halusivat tuoda ”omalle papille” Antero Paanaselle ja hänen puolisolleen Tertulle kesäisen tervehdyksen Nikkarilan Kuikanpesän palvelutaloon. Laulutervehdys toi iloa myös muille Kuikanpesän asukkaille sekä omaisille päiväkahvin aikaan kesän kynnyksellä.

– Antero on ollut meidän elämässämme mukana niin monissa juhlissa, kuten häissä, kastejuhlissa sekä hautajaisissa. Hän on meille kuin perheenjäsen, kertoi Kyläntytöissä alusta asti laulanut Maija Suhonen. Hän tuntee meidät hyvin myös siksi, kun Tertun tytär Heli-Maarit Moilanen on laulanut Kyläntytöissä miltei koko sen olemassaolon ajan.

Kyläntyttöjen kahvikonsertissa laulettiin tuttuja ikivihreitä kevätlauluja sekä suomalaisia kansanlauluja. Lisäksi Anterolle rakkaita lauluja kuten ”Elämän sävel” ja ”Nocturno”.  

Tällä kertaa kokoonpanossa lauloivat kuvassa takana oikealta Maija Suhonen, Heli-Maarit Moilanen, Tuula Lindholm sekä Jenni Repo. Jenni on kotoisin naapurikylästä Virtasalmelta ja hän on toiminut ryhmän säestäjänä viime vuodet.

Jäppilä-päiville 2024 on luvassa Kyläntyttöjen 50-vuotisjuhlakonsertti.

Teksti ja kuvat Tuula Lindholm

Share This