Uutiset

Liity kyläyhdistyksen jäseneksi

Tule mukaan Jäppilän Kylät ry:n vilkkaaseen toimintaan tai anna taustatukesi yhdistykselle vapaaehtoisen kannatusmaksun muodossa.

Jäseneksi voivat liittyä kaikki jäppiläläiset ja Jäppilän läheiseksi itselleen tuntevat ihmiset, yhdistykset, yritykset sekä muut yhteisöt. Jäsenlomakkeita saa yhdistyksen puheenjohtajalta, sihteeriltä tai jäsenrekisterin ylläpitäjältä, ks. yhteystiedot artikkelin lopussa. Hakemuksen voi myös tulostaa itse tästä linkistä ja lähettää täytettynä Arja Lehkoselle osoitteella arja.lehkonen(at)lehkoset.net.

Jäsenmaksua ei kerätä. Jäsenet ja muut yhdistyksen toimintaan suopeasti suhtautuvat voivat kuitenkin maksaa halutessaan vapaaehtoisen kannatusmaksun. Vuonna 2023 kannatusmaksu on henkilöjäseniltä 10 € ja yritys- ja yhdistysjäseniltä 50 €. Maksun voi maksaa Suur-Savon Osuuspankkiin tilille: FI46 534000 20168439 (Jäppilän Kylät ry). Muistathan laittaa viitteeksi jäseneksi liittyvän henkilön, yrityksen tai yhdistyksen nimen ja maininnan kannatusmaksusta.

Miksi liittyä mukaan?

Jäppilän kylät ry on jäppiläläisten ja Jäppilän läheiseksi kokevien puolia, järjestää tapahtumia ja tekee yhteistyötä Pieksämäen kaupungin, seurakunnan, Etelä-Savon hyvinvointialueen sekä paikallisten yhdistysten ja yritysten kanssa lähipalvelujen turvaamiseksi. Teemme työtä alueen asukkaiden hyvinvoinnin ja alueen viihtyvyyden parantamiseksi. Pyrimme myös aktivoimaan ja mahdollistamaan kylän harrastus- ja kulttuuritoimintaa. Tärkeä tavoitteemme on säilyttää maaseutu elinvoimaisena.

Kannatusmaksulla annat tukesi mm. nuorisotilan pyörittämiselle, nuorten kesätyöllistämiselle, kylän näkyvyydelle, vaikuttamistyölle sekä monenlaiselle paikallisesti iloa tuovalle toiminnalle.

Jäsenenä voit vuokrata kyläyhdistyksen omistamaa kuomullista peräkärryä 10 € vuorokausihintaan.

Vuonna 2023 Jäppilän kylät ry järjestää mm.

  • Roskienkeruutalkoot 4.5. järjestettävän kyläkävelyn yhteydessä. Kokoontuminen Ahvenaukiolla klo 17.30. Illan päätteeksi on tarjolla makkaranpaistoa ja nokipannukahvit.
  • Kesätoreja Ahvenaukiolla lauantaisin 10.6.-12.8.2023 välisenä aikana klo 10-13. 
  • Juhannuksen kokkotapahtuman ja loppuvuodesta Jäppilän jouluisen lauantain

Tapahtumista ja muusta ajankohtaisesta tiedotetaan tarkemmin kylän verkkosivuilla (www.jappila.fi) ja Facebookissa (Jäppilä)

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Lisätietoja

  • Sirpa Ylönen, puheenjohtaja, puh. 040 510 6022, sirpa(at)pksirpa.fi
  • Sihteeri: Heli Viinikainen, heli.viinikainen(at)gmail.com
  • Arja Lehkonen, jäsenrekisterin ylläpitäjä, puh. 050 373 4121, arja.lehkonen (at) lehkoset.net
Share This