Uutiset

Myymälä sulkee ovensa

Hyvätuuli Highlandin yrittäjät Esko Rissanen ja Matti Kauhanen sekä Jäppilän Käsityön Ystävät ry:n Pirkko Nikkarinen ja Netta Nyyssönen kiittävät toisiaan yhteistyövuosista. Kummankin osapuolen toiminta jatkuu, vaikka myymälä suljetaankin yhteisellä päätöksellä.

Hyvätuuli Highlandin ja Jäppilän Käsityön Ystävät ry:n myymälä on avoinna viimeisen kerran la 30.4. Sekä Hyvätuuli Highland että Jäppilän Käsityön Ystävät ry jatkavat toimintaansa 12 vuoden yhteistyön jälkeen uusin kuvioin.

Hyvätuuli Highlandilla ylämaankarjan kasvatus jatkuu ennallaan ja tänäkin keväänä on syntynyt uusia vasikoita. Luomuliha myydään jatkossa suoraan ravintoloihin. Jäppilän Käsityön Ystävät ry toimii tulevaisuudessa pop-up tyylisesti Jäppilän tapahtumissa, esim. Ahvenaukion toripäivillä. Käsityötuotteita on myytävänä ympärivuotisesti Teranmäellä (Heikinlammentie 1B) Tero Vepsäläisen pajamyymälässä. Jäppilä-aiheisia mukeja, lippiksiä ja pipoja voi hankkia myös Parturi- Kampaamo Sirpalta (Oikopolku 10).

Kun myymälän tilat tyhjenevät on aika ideoida uusia käyttömahdollisuuksia. Tila voisi soveltua esim. kokoontumis- ja toimistotilaksi. Ideoita otetaan vastaan, kertoo Esko Rissanen.

Vappuna 30.4 klo.11-14 myymälällä on lihavaraston tyhjennysmyynti. Myytävänä munkkeja, simaa ja kahvia sekä kevätkääryleitä. Tervetuloa!

Lauma tervehtii uutta tulokasta

Teksti: Netta Nyyssönen

Kuvat: Netta Nyyssönen ja Esko Rissanen

Share This