Uutiset

Nokka kohti Jäppilän kesää

Vuoden 2014 kesäpäivillä valittiin Jäppilän vuoden yrittäjiksi Ari Pekka Jokisaari ja Pia Oksman-Jokisaari Nuorten Koti Poukamasta. Vuoden jäppiläläiseksi valittiin Salme Vihavainen.

 

 

Jos talven pakkaset koettelevat sietokykyä, katseen voi kääntää jo tulevaan kesään. Jäppilän kesäpäivät järjestetään vanhaan tuttuun tapaan heinäkuussa 22.–24.7.2016.

Tänä vuonna Jäppilän Yrittäjät ry luovuttaa tapahtuman vetovastuun Jäppilän Kylät ry:lle. Tarkoitus on pitää kiinni aiemmista hyväksi koetuista perinteistä ja samalla tuoda mukaan vähän jotain uuttakin.

– Pomppulinna on luvassa lapsille. Odotamme mielenkiinnolla myös valtakunnallisen Vuoden Kylähullun Arja Huovisen tarinointia. Kahlekuningas saattaa olla odotetuin esiintyjä, Jäppilän Kylät ry:n puheenjohtaja Leena Maaninen paljastaa.

Tapahtuma alkaa perjantaina 22.7. Ruuhilammen Rantakala-illalla. Päätapahtuma sijoittuu lauantaille 23.7. klo 10–14 välille. Tuttuun tapaan ohjelmaa ja tekemistä on ympäri kirkonkylää. Leppävirran Urheilijat järjestävät Perinneurheilukisat klo 14 alkaen urheilukentällä.

Yrittäjät ovat edelleen mukana tapahtumassa Pirjo Särkän ohjaamalla kesäteatteriesityksellä. Tarkempia tietoja näytelmästä ei vielä ole tihkunut, mutta jotain hyväntuulista ja nauruhermoja kutkuttavaa on taatusti tiedossa.

– Aloitimme valmistelut jo syyskuussa. Viilaamme parhaillaan ohjelmaa, mutta pääasiat ovat jo kasassa. Suunnittelussa on ollut mukana noin 20 henkeä ja talkoolaiset tapahtuman järjestelyihin ovat edelleen tervetulleita, Maaninen sanoo.

– Odotan kesäpäiviltä mukavia kohtaamisia, paljon iloista väkeä ja aurinkoa. Myyjien pöydistä houkuttavat erityisesti paikalliset herkut kuten mansikat, uudet perunat, herneet ja muut tuotteet. Kirpparilta on varmasti mahdollisuus tehdä myös mukavia löytöjä.

 

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan Jäppilän kesäpäivien talkoisiin, ota yhteyttä Leena Maaniseen. Myös lisätietoja tapahtumasta saa Leenalta, puh. 040 742 9912 ja sähköposti leena.maaninen(at)gmail.com.

Jäppilän Kesäpäivien myyntipaikat maksavat 20 euroa, ja ne voi varata Matti Kauhaselta puh. 0400 719 051 tai matti(at)hyvatuuli.fi.

Kesäpäivillä tavataan!

Share This