Uutiset

Pöytälätkämestaruus Jari Asikaiselle

Peli kävi kuumana ja kannustushuudot kaikuivat Jäppilän pöytälätkäturnauksessa toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Mestaruuden nappasi Jari Asikainen, joka peittosi finaalipelissä Hannu ”Dave” Taavitsaisen lukemin 11-2.

– Tein parhaani ja tällä kertaa se riitti tänne asti. Peruspelaaminen kulki ja hermot kesti. Voi sanoa, että hiihin elämäni parhaan hiihon, Asikainen tilitti tuntojaan pelin jälkeen.

Voiton salaisuutena tuore mestari pitää jatkuvaa harjoittelua. Asikainen antaa kiitosta työkaverilleen ja sparrausvastustajalleen Helena Nymanille, jonka kanssa hän on pelannut yhteensä satoja pelejä.

Mestarin on helppo hymyillä. Jari Asikainen sai palkinnoksi Ulla Hynnisen leipoman kiekonmuotoisen kakun.

 

Vili Pohjolainen ja Olli-Matti McLees ottavat mittaa toisistaan. Jari Asikainen ja Hannu ”Dave” Taavitsainen seuraavat vieressä tarkalla silmällä.

Jäppilän pöytälätkän mestaruuskisat järjestettiin Kahvihuone Tahon Caféssa. Kisaan osallistui kymmenen pelaajaa. Alkusarjat pelattiin lauantaina 6.5. Pudotuspelien sekä pronssi- ja finaaliotteluiden vuoro oli sunnuntaina 7.5. Pronssia kisasta sai Olli-Matti McLees. Topi Koistinen sijoittui neljänneksi.

Idea pöytälätkäturnauksesta syntyi, kun Taavitsainen alkoi pohtia jonkinlaisen oheistapahtuman järjestämistä Jäppilään samaan aikaan jääkiekon MM-kisojen kanssa.

– Positiivinen maku jäi tapahtumasta. Ensi vuonna otetaan uudestaan vähän isommalla porukalla, Taavitsainen summaa.

 

Hannu Taavitsainen ja Kimmo Tyrväinen paiskaavat kättä alkuerissä.

 

Teksti: Hanna Moilanen
Kuvat: Helena Nyman, Sanna Pohjolainen ja Laura Suhonen

Share This