MLL Jäppilän paikallisyhdistys ry

Mannerheimin Lastensuojeluliiton toiminnan tarkoituksena on edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia sekä lisätä lapsuuden arvostusta ja näkyvyyttä yhteiskunnassa.

Paikallisyhdistyksemme Jäppilässä järjestää erilaisia lapsille ja nuorille sekä kokoperheille tarkoitettuja tapahtumia. Kahdesti kuukaudessa toimii perhekahvila seurakuntatalon tiloissa. Pidämme vuosittain talvitapahtuman, jossa keliolojen mukaan järjestämme hiihtokilpailun, mäenlaskua, luistelua sekä monitoimitalon sisätiloissa temppuradan.

Kesällä 2017 järjestimme lasten olympialaiset urheilukentällä. Joinakin vuosina olemme olleet toimijana ruoka-avun jakamisessa. Vuosittain osallistumme myös Hyvä Joulumieli -lahjakorttien jakamiseen lapsiperheille Jäppilässä. Vuoden 2018 alusta alkaen yhdistyksemme on jakanut Jäppilässä syntyneille vauvoille vauvapusseja, joiden sisällä on mm. villasukat.

Jäppilässä järjestettäviin kylän tapahtumiin yhdistys osallistuu järjestämällä ohjelmaa lapsille. Usein on askartelua, kasvomaalausta ja ongintaa.

Toimintaa rahoitetaan muun muassa pitämällä arpajaisia ja kahvilaa Jäppilässä järjestetyissä tapahtumissa sekä osallistumalla Lapset ensin -lipaskeräykseen.

Jäppilän yhdistys on perustettu jo vuonna 1927. Vuonna 2017 vietettiin siis 90- juhlavuotta. Jäppilän paikallisyhdistys kuuluu valtakunnalliseen Mannerheimin lastensuojeluliittoon.

Toivomme uusia jäseniä mukaan tärkeään toimintaamme.

Lisätietoja:   Ulla Kolehmainen, puheenjohtaja, puh. 050 362 8432, ullakolehmainen22@gmail.com