Uutiset

Sirpa Ylönen valittiin Jäppilän uudeksi kyläpäälliköksi

Jäppilä on saanut uuden kyläpäällikön. Jäppilän Kylät ry:n vuosikokous valitsi parturi-kampaajana työskentelevän Sirpa Ylösen kirkonkylältä uudeksi puheenjohtajaksi.

– Jäppilä on itselleni rakas paikka, jonka eteen mielelläni teen vapaaehtoistyötä. Jos jokainen teemme vuorollamme vähän jotain, saamme asioita hienosti eteenpäin, Ylönen sanoo.

Jäppilä on tullut tutuksi Ylöselle vuosien aikana yrittäjänä toimiessa, kesäteatterin aktiivisena jäsenenä ja Jäppilän Yrittäjät ry:n puheenjohtajana.

– Toivon avointa ja mukavaa yhdessä tekemistä. Yksi Jäppilän Kylät ry:n tärkeä tehtävä on pitää Jäppilää elävänä ja vireänä. Tärkeää on myös yhteistyö yrittäjien, muiden yhdistysten ja Pieksämäen kaupungin kanssa, Ylönen sanoo.

– Tätä ei tehdä yksin eikä itselle, vaan toivoisin aktiivisia ihmisiä mukaan eri puolilta Jäppilää tapahtumien järjestelyyn ja muuhun toimintaan.

Jäppilän kesäpäivien valmistelu aloitetaan

Jäppilän kesäpäiviä aletaan valmistella hajautettuna tapahtumana. Yhden ison päätapahtuman sijaan mietitään, miten tapahtuma voidaan toteuttaa useampina pienempinä tapahtumina eri puolilla Jäppilää. Vastaavaa mallia sovellettiin viime vuoden lopussa Jäppilän jouluisessa lauantaissa.

– Kesätapahtuman valmisteluun ovat kaikki tervetulleita. Tiedotamme suunnittelukokouksista sähköpostilla, Jäppilän Facebook-sivuilla ja verkkosivuilla, Ylönen sanoo.

Tapahtuman järjestäminen riippuu viime kädessä viranomaisten koronaohjeistuksista, joita seurataan tarkasti ja vastuullisesti.

Hallitukseen valittiin uusia jäseniä

Jäppilän Kylien hallitukseen valittiin uusina jäseninä Mika Ikonen, Niina Liukkonen, Anu Markkanen, Tiia Tissari ja Sirpa Ylönen.

Hallituksessa jatkavat Lauri Holopainen, Marja-Leena Kaukonen, Arja Lehkonen, Leena Maaninen, Hanna Moilanen, Tero Vepsäläinen ja Salme Vihavainen.  

Varajäseniksi valittiin Tuula Kuusisto, Arto Moilanen, Risto Penttinen ja Jorma Ylönen. Varajäsenillä on oikeus olla läsnä kaikissa hallituksen kokouksissa.

Teksti: Hanna Moilanen

Share This