Uutiset

Yhtä ja yhteistä kylää rakentamassa

Teksti: Tiina Taavitsainen

Jäppilän Kylät ry aloittaa uutta toimintakauttaan. Katsetta käännellen ja suuntia tarkkaillen se lämmittää koneistoaan tähyten uusia tuulia, jotka antaisi iloa ja uutta nostetta tulevaan. Mitä tehtäisiin? Mihin panostettaisiin erityisesti? Mitä yhdessä tavoiteltaisiin?

 

Näiden ja monien muiden yhteisten Jäppilä-teemaisten asioiden pohdintaan olet sinäkin tervetullut! Jäppilän Kylät ry:n jäsenyys on ihan ilmaista ja hallituspaikkojakin on vapaana. Ilmoita itsesi tai anna vinkki jos tiedät ja tunnet aktiivisen ja kehittämishaluaisen kaverin Jäppilän alueelta, joka voisi haluta vaikuttaa hallituksessa.

 

Jäppilä-talolla 28.2. Jäppilän kylät hallitus kokoontuu klo 17 ja yleinen vuosikokous pidetään klo 18 alkaen kahvitarjoilulla.

 

Toinen yhteisen hyvän rakennusilta on Jäppilä-talolla 8.3. klo 18 pidettävät Järjestötreffit! Monen yhdistyksen on kuultu tuskailevan aktiivien vähyydestä ja toisaalta kuitenkin monia tapahtumia ja toimintoja haluttaisiin säilyttää. Treffeillä kuullaan toistemme toiveista ja ajatuksista ja katsotaan löytyykö kumppaneita! Samalla saadaan jaettua arvokasta tietoa toistemme toiminnoista ja tavoitteista.

 

Voisiko Jäppilän Kylät ry olla kaikkien Jäppilän yhdistysten henkinen tsemppari ja apu esimerkiksi nettisivuja ylläpitämällä? Järjestötreffeille tulee järjestökohtaiset kutsut ja jokainen järjestö voi lähettää omat edustajansa mukaan.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Tiina Taavitsainen
Jäppilän Kylät ry:n puheenjohtaja
puh. 040 911 5240
tiina.taavitsainen(at)gmail.com

 

Share This